Business Centrum Frisselstein

ProCalor heeft een vooraanstaande rol gespeeld in het ondersteunen van Business Centrum Frisselstein bij hun ambitie om hun energievoorziening te verduurzamen en tegelijkertijd een ideale werkomgeving te behouden voor de diverse bedrijven die onder één dak zijn gevestigd.

In een nauwe samenwerking met de eigenaar van het bedrijvencentrum heeft ProCalor innovatieve oplossingen toegepast om de energie-efficiëntie te verhogen en hernieuwbare energiebronnen te benutten. Een opvallende aanpak was het gebruik van het platte dak van Business Centrum Frisselstein. Hier werden zonnepanelen en zonnecollectoren geïnstalleerd om zonne-energie op te vangen en om te zetten in bruikbare elektriciteit en warmte.

receptie
bcf-kantoor

“Het verduurzamen van een ouder pand is maatwerk. ProCalor heeft ons volledig ontzorgd en duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden. ”

– Eigenaar Business Centrum Frisselstein

Bovendien heeft ProCalor geïnvesteerd in geavanceerde warmtepompsystemen die warmte uit de buitenlucht halen en deze efficiënt omzetten in bruikbare energie voor verwarming. Deze warmtepompen zijn strategisch geplaatst om maximaal gebruik te maken van de omgevingscondities.

Aan de binnenzijde van Business Centrum Frisselstein zijn moderne airconditioningsystemen en ventilatieconvectoren geïnstalleerd om een perfecte temperatuurregeling te garanderen. Deze systemen dragen bij aan een aangename werkomgeving en een efficiënt gebruik van energie.

kantoorruimte