Bouw mee aan een
een fossielvrije
toekomst!

ProCalor’s energie-efficiënte systeem gebruikt restwarmte uit de omgeving, zoals de lucht, de grond of het water en verwarmt en koelt efficiënt en comfortabel uw woning ermee.

Waarom ProCalor.

Benut de energie en restwarmte in je directe omgeving, waardoor je niet alleen comfortabel leeft, maar ook een positieve bijdrage levert aan een duurzamere wereld.

ProCalor’s energie-efficiënte systeem gebruikt restwarmte uit de omgeving, zoals de lucht, de grond of het water en verwarmt en koelt efficiënt en comfortabel uw woning ermee.

Met het ProCalor systeem verlaag je niet alleen je energierekening, maar verminder je ook aanzienlijk je ecologische voetafdruk.

Welkom bij de duurzame energietoekomst waar we lang naar hebben uitgekeken.

Procalor-app
Procalor-installatie

Eenvoudige installatie

Ontdek het gemak van probleemloze integratie van ProCalor in uw bestaande installatie.

Procalor-comfort

Smart Comfort

Onze oplossingen maken slim gebruik van hernieuwbare energiebronnen en restwarmte uit uw directe omgeving.

Procalor-efficient

Efficient verwarmen

Ervaar een volledig gasvrije oplossing die uw huis voorziet van warm tapwater, verkoeling en verwarming, allemaal geïntegreerd in één systeem.

Klaar voor een innovatieve oplossing?

ProCalor maakt gebruik van geavanceerde technologie om betaalbare en duurzame warmte en koeling te bieden voor woningen. Door middel van een baanbrekende gepatenteerde methode maken we gebruik van onze eigen warmtepompen, grondbuffers en ventilatieconvectoren om een uitzonderlijke binnenklimaatervaring te bieden.

Of je nu in een appartement, een vrijstaand huis of een rijtjeshuis woont, onze verwarmings- en koeloplossing past zich moeiteloos aan elk type woning aan en biedt een comfortabele en duurzame woonervaring.

Bij ProCalor begrijpen we dat elke situatie uniek is, daarom leveren we geen standaardoplossingen maar passen we een breed scala aan producten toe om op maat gemaakte oplossingen voor uw woning(en) te bieden.

ProCalor is jouw groene partner op weg naar duurzaamheid

Geld besparen op de energiefactuur

Wil je jouw huis verwarmen en koelen zonder gas te gebruiken? Of ben je op zoek naar manieren om energiekosten te verlagen?

Beperken van de CO2-uitstoot

Misschien wil je jouw ecologische voetafdruk verminderen?

Energie uit directe omgeving gebruiken

Wil je ook jouw energie-efficiëntie verhogen en kosten besparen door energie uit jouw directe omgeving te hergebruiken voor duurzame verwarming en koeling?