Stage bij
ProCalor

Stageopdracht: Ontwikkeling en Structurering van
Inkoop- en Leveringscontracten bij ProCalor

Bedrijfsprofiel:
ProCalor is een dynamische technische handelsorganisatie die zich richt op het leveren van
technische oplossingen om woningen gasloos te maken. Het bedrijf ontwikkelt en distribueert
warmtepompen, apparatuur voor warmteterugwinning en componenten voor zeer lage temperatuur warmtenetten. De visie van ProCalor is gericht op het creëren van een gasloze toekomst voor de Nederlandse gebouwde omgeving.

Opdrachtomschrijving:
ProCalor biedt boeiende afstudeeropdrachten voor studenten die willen bijdragen aan het verder verduurzamen van de gebouwde omgeving. Eén van deze opdrachten richt zich op de ontwikkeling en structurering van inkoop- en leveringscontracten, een cruciaal aspect van de bedrijfsactiviteiten van ProCalor.

Achtergrond:
ProCalor koopt een breed scala aan componenten en assemblages in bij diverse internationale leveranciers. Deze componenten kunnen verder bewerkt en doorgeleverd worden voor projecten bij klanten. Het is van groot belang dat ProCalor haar inkoop- en verkoopcontracten gestructureerd en juridisch toetsbaar maakt. Deze contracten dienen zowel de zakelijke belangen van ProCalor te beschermen als de zakelijke risico’s in kaart te brengen.

Jouw opdracht:
Als stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en structurering van inkoop- en
leveringscontracten bij ProCalor. Deze contracten zijn van essentieel belang voor het succes van de organisatie en dienen de zakelijke belangen te waarborgen. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Het analyseren van bestaande inkoop- en verkoopcontracten en het identificeren van
  mogelijke verbeterpunten.
 • Het opstellen van gestandaardiseerde contracten voor algemene inkoop- en
  verkoopactiviteiten.
 • Het ontwikkelen van specifieke OEM-contracten voor componenten en assemblages die op
  maat worden gemaakt door leveranciers.
 • Het in kaart brengen van de zakelijke risico’s en het opzetten van juridische toetsingskaders
  voor de contracten.
 • Deze stage is ideaal voor een student met een bedrijfskundige en/of juridische achtergrond die geïnteresseerd is in het opstellen van bedrijfscontracten in verschillende vormen. Door bij te dragen aan de structurering van inkoop- en leveringscontracten, speel je een essentiële rol in het beschermen van de belangen van ProCalor en het optimaliseren van haar zakelijke activiteiten. Je draagt bij aan de verdere groei en duurzaamheid van het bedrijf en hebt de kans om bij te dragen aan een gasloze toekomst voor de Nederlandse gebouwde omgeving.

Ben je klaar voor deze uitdagende stage en wil je deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzaamheid?
Solliciteer dan nu voor deze boeiende stageopdracht bij ProCalor en help mee de groene revolutie in de gebouwde omgeving te realiseren! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@procalor.nl met vermelding van ” Ontwikkeling en Structurering van Inkoop- en Leveringscontracten bij ProCalor – [Je Naam]”.

Voor eventuele vragen kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Thymen Kristen.