Stage bij
ProCalor

Stageopdracht: Ontwikkeling van Handleidingen
en Procesbeschrijvingen voor Efficiënte Montage bij ProCalor

Bedrijfsprofiel:
ProCalor is een innovatieve technische handelsorganisatie die zich toelegt op het aanbieden van technische oplossingen om woningen gasloos te maken. Het bedrijf ontwikkelt en levert
warmtepompen, apparatuur voor warmteterugwinning en componenten voor zeer lage temperatuur warmtenetten. De focus van ProCalor ligt op het bevorderen van een gasloze toekomst voor de gebouwde omgeving, en hun producten en oplossingen zijn nieuw op de Nederlandse markt.

Opdrachtomschrijving:
ProCalor heeft diverse boeiende afstudeeropdrachten beschikbaar voor studenten die willen
bijdragen aan de verdere verduurzaming van de gebouwde omgeving. Eén van deze opdrachten richt zich op het ontwikkelen van gedetailleerde handleidingen en procesbeschrijvingen voor de efficiënte montage van componenten en assemblages die cruciaal zijn bij het gasloos maken van woningen en wijken.

Achtergrond:
Om woningen en wijken gasloos te maken, moeten verschillende taken worden uitgevoerd door vakmensen. Het is van essentieel belang dat deze taken uniform worden uitgevoerd met vooraf bepaalde gereedschappen en materialen. Voor een gestandaardiseerde en fabrieksmatige montage en assemblage moeten de processen gedetailleerd worden vastgelegd, zodat montageteams hun werk efficiënt kunnen uitvoeren.

Jouw opdracht:
Als stagiair(e) krijg je de verantwoordelijkheid om handleidingen en procesbeschrijvingen te
ontwikkelen voor de installatie van componenten en assemblages die worden ingezet om woningen en wijken gasloos te maken. Deze documentatie dient als een leidraad voor de installatieteams en zal de basis vormen voor een gestroomlijnd montageproces. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het identificeren van de benodigde stappen voor montage en assemblage.
  • Het vaststellen van de vereiste gereedschappen, materialen en hulpmiddelen voor elk
    montageproces.
  • Het beschrijven van de processen in gedetailleerde stappen, met aandacht voor
    veiligheidsvoorschriften en kwaliteitscontrole.
  • Het bepalen van het gewenste resultaat van elk montageproces.

Je zult nauw samenwerken met de teams die verantwoordelijk zijn voor de installatie en logistiek,
waarbij je inzicht krijgt in de technische aspecten van de producten en processen van ProCalor. Deze stage is ideaal voor een technisch bedrijfskundige met interesse in het beschrijven van montageprocessen en het optimaliseren van logistieke aansturing voor een efficiënte uitvoering. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van gestandaardiseerde handleidingen en procesbeschrijvingen draag je direct bij aan de verdere groei en duurzaamheid van ProCalor. Je bent een essentieel onderdeel van het team dat werkt aan een gasloze toekomst voor Nederlandse woningen en wijken.

Ben je klaar voor deze uitdagende stage en wil je deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzaamheid?
Solliciteer dan nu voor deze boeiende stageopdracht bij ProCalor en help mee de groene revolutie in de gebouwde omgeving te realiseren! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@procalor.nl met vermelding van ” Ontwikkeling van Handleidingen en Procesbeschrijvingen voor Efficiënte Montage bij ProCalor – [Je Naam]”. Zodat we samen de groene revolutie in de gebouwde omgeving kunnen realiseren!

Voor eventuele vragen kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Thymen Kristen.